Isporuka

Isporuka se obavlja na teritoriji Rep.Srbije

POST EXPRES- (danas za sutra ) Cenu isporuke možete videti na sajtu POST EXPRESA i ona zavisi od mase i vrednosti pošiljke .

Svi proizvodi poručeni putem efedra.rs web prodavnice koje imamo na zalihama, na teritoriji Srbije isporučuju se u roku od 2-4 radnih dana od prijema porudžbine, kurirskom službom POST EXPRES , a plaćate ih prilikom preuzimanja, sem ukoliko ih niste platili online, platnom karticom, ili uplatnicom preko računa.Sve porudzbine dostavljene do 12h bice poslate istog dana ukoliko imamo sve artikle na zalihama. Porudzbine koje primimo  U petak od 12h I ponedeljka do 12h šaljemo u ponedeljak.

 
U saradnji sa kurirskim službama omogućili smo besplatnu dostavu na teritoriji Srbiji za sve iznose iznad 6000 dinara. Ako je iznos manji dostava se naplaćuje prema važećem cenovniku kurirske sluzbe. Promenljivi troškovi isporuke obračunavaju se prema važećem cenovniku kurirske službe koji su objavljeni na sajtu POST EXPRESA i zavise od mase i vrednosti pošiljke. Detaljne informacije o ceni izabrane usluge možete obračunati na sajtu koristeći kalkulator.U kalkulator unesete masu paketa,vrednost i označite polje povratnica za novac,koji ćete platiti kuriru. Minimalna porudžbina je 1000 din plus troškovi dostave.
 
Kurir će vas kontaktirati pre isporuke. U slučaju da vas kurir ne pronađe na navedenoj adresi, ostaviće vam obaveštenje kako možete da preuzmete svoju pošiljku. Sve pošiljke predate kurirskoj službi do 16 h, od ponedeljka do petka biće vam isporučene sledećeg radnog dana u periodu od 08 do 14 h. Pošiljke koje predamo u petak biće vam isporučene u subotu ili ponedeljak. U dane vikenda kurirske službe ne preuzimaju pošiljke, tako da se porudžbine primljene tokom vikenda otpremaju u ponedeljak. Za informaciju o tome da li smo predali pošiljku kurirskoj službi možete nas kontaktirati na broj telefona 011 7703961 ili putem e- mail adrese info@efedra.rs Nismo u mogućnosti da preciziramo tačno vreme isporuke pa vas zato molimo da pažljivo birate i upišete adresu dostave (na primer, možete dati adresu na poslu kao adresu isporuke). Za više detalja oko isporuke posetite sajt kurirske službe.
 

Preuzimanje u maloprodajnom objektu

Ako ste odabrali opciju preuzimanja robe u  maloprodajnom objektu, bićete obavešteni mejlom ili SMS porukom kada vaša porudžbina bude spremna za preuzimanje. Naime, moguće je preuzeti robu samo u  maloprodajnom objektu u Bulevaru Mihajila Pupina,jer se iz datog maloprodajnog objekta pakuju internet  porudzbine.