O nama

Prodavnica zdrave hrane – Bioshop Efedra, od 2000–te godine, predstavlja ono mesto na koje obavezno svraćate. Bogat asortiman proizvoda, kada je reč o makrobiotici i organskim proizvodima, programima za dijabetičare i celijakiju, ukazuje na odličnu snabdevenost naših radnji.
 
Širok asortiman prirodnih napitaka, raznovrsna ponuda proizvoda od soje, dijetetske suplemente, kao i bogatu paletu prirodnih kozmetičkih preparata. Svežina i kvalitet namirnica, zahvaljujući dobroj dinamici snabdevanja, preglednost i urednost izložene robe, pristupačne cene, stručnost, pedantnost i ljubaznost našeg osoblja naša su glavna obeležja i garant kvalitetne i dobre usluge.
 
Tu smo za sve savete i predloge u skladu sa vašim potrebama, a možete nas naći u ulici Prvomajska 8k u Zemunu, u ulici Đorđa Stanojevića 11d, lokal 5 Novi Beograd, kao i u Bulevaru Mihajla Pupina 16b na Novom Beogradu. Prateći nove trendove kupovine kao i na nagovor kupaca kojima smo i do sada slali postom robu na teritoriji Rep.Srbije odlučili smo da se dodatno približimo našim mušterijama. Udobno
iz Vašeg doma mozete naše kvalitetne proizvode kupiti od sada preko interneta. Hvala na poverenju.