* Slika je informativnog karaktera

ZAJIC PIRINCANI  NAPITAK 300G LUKENA

ZAJIC PIRINCANI NAPITAK 300G LUKENA

Pakovanje: 300 g

Robna marka: Zajic

Šifra proizvoda:8606012145757

Zemlja porekla: Republika Srbija

Cena: 465,00 rsd

Dostupnost: Dostupan za poručivanje

-

1

+

Nutritivne vrednosti (na 100g)
  • Neto težina:
    • 300 g
  • Energetska vrednost (na 100g) :
    • 1655kJ/395 kcal
  • Masti:
    • 8 g
  • od kojih zasićene masne kiseline:
    • 1,2 g
  • Ugljeni hidrati:
    • 66 g
  • od kojih šećeri:
    • 8,4 g
  • Proteini:
    • 15 g
  • Vlakna:
    • 0,84 g
  • So:
    • 1,62 g

Opis proizvoda:

Primena proizvoda

Zajić pirinčani  biljni napitak se koristi kao zamena za mleko, a odlikuje ga visoka nutritivna vrednost, kao i to da se veoma lako vari u organizmu. Raznolika i uravnotežena ishrana jedan je od najvažnijih faktora koji utiču na ukupno blagostanje organizma. Biljni napitak  je dugotrajno, sterilizovano i homogenizovano pirinčano mleko u prahu vrhunskog kvaliteta. Izuzetno je prijatnog ukusa. Uključivanje biljnog napitka od soje u prahu u ishranu donosi mnogobrojne prednosti: • Pirinač je dobar izvor energije. Ishrana koja sadrži dovoljan unos pirinča je idealna. Bogata je esencijalnim materijama. Sadrži dovoljan nivo ugljenih hidrata te sagorevanje masti u ćelijama. Zbog ugljenih hidrata koje sadrži, pirinač deluje kao gorivo na naš organizam. Pirinač sadrži dugačke lance kompleksnih ugljenih hidrata za koje treba vreme da se razbiju i zato omogućava konstantni izvor energije. • Ova namirnica bogata je vitaminima, poput vitamina D i B3, ali i minerala poput kalcijuma i gvožđa. Budući da ima malo zasićenih masti, a puno vlakana, pirinač pogodno deluje na srce i sistem za varenje. • Pirinač sadrži i malu količinu vlakana koja normalizuju varenje, pomažu telu da uklone toksine i očiste creva. Zahvaljujući ovom dejstvu pirinča, pokreće se metabolizam i poboljšava opšte stanje. • Još jedna prednost pirinča je što ne sadrži gluten, pa je naročito pogodan za osobe koje pate od alergije, intolerancije na gluten ili od celijakije.